fbpx

Video's

Hier vind je alle video’s. Je vindt hier algemene video’s die zowel voor ouders, leerkrachten en professionals zijn. Ook is er voor elke doelgroep een aparte map met video’s die speciaal zijn opgenomen voor de desbetreffende doelgroep, zodat deze ook is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. De video’s bevatten persoonlijke verhalen, theorieën, handige tips en vooral enorm veel informatie om jou als ouder, leerkracht of professional, zoveel mogelijk van ieder kind een blij kind te maken.

Current Status
Niet ingeschreven
Prijs
€347,-
Get Started

Hier vind je in een handig overzicht van alle video's die op het platform staan. Bij het onderdeel 'Algemene video's' vind je de video's die voor zowel ouders, leerkrachten en professionals zijn. Daaronder vind je nog 3 groepen: ouder, leerkracht en professional. Hier vind je video's die echt persoonlijk gericht zijn aan deze desbetreffende doelgroep.

Elke maand worden er nieuwe video's geplaatst. Je kunt precies bijhouden waar je gebleven bent, door de video die je bekeken hebt, te markeren als afgerond. Ik wens je veel kijkplezier en mocht je vragen hebben over een bepaald onderwerp, kun je deze stellen in de community.

Training Inhoud

Alles uitbreiden
Niet ingeschreven

Training Includes

  • 4 Modules
  • 55 Lessen