fbpx

Training beelddenken middelbare scholieren

Current Status
Niet ingeschreven
Prijs
€697,-
Get Started

Wat super dat je meedoet met deze training. Hiermee heb je al een eerste stap gezet om alles te weten te komen over beelddenken. Je ontdekt wat de oorzaken van jouw leerproblemen zijn en ook welke talenten jij als beelddenker bezit.

Als je deze training volgt zoals beschreven, ben jij alle leerproblemen voor lezen, spelling en rekenen de baas. Deze training bestaat uit veel theorie als achtergrond. Dat is handig voor jouw ouder/begeleider.

Daarnaast ga je ook heel praktisch aan de slag met allerlei werkvormen. De visualisatietechnieken en executieve vaardigheden staan in deze training centraal. Ook het maken en oefenen met verschillende oefeningen, gaat ervoor zorgen dat jij de leerdoelen van de middelbare school, voor lezen, begrijpend lezen, werkwoordspelling en ontleden, moderne vreemde talen, rekenkundige vakken, studievaardigheden en zaakvakken gaat halen.

Er wordt ook veel aandacht besteedt aan de executieve vaardigheden, waardoor jij succesvol kunt zijn in het leven.

Ik heb er alle vertrouwen in dat jij deze training tot een goed einde gaat brengen! Ik wens je heel veel plezier met deze training en alle opdrachten die je gaat uitvoeren. Zet hem op!

Niet ingeschreven

Training Includes

  • 5 Modules
  • 25 Lessen