fbpx

Faalangst

Faalangst

Faalangsttraining Groep 3-5

Deze training is nog in ontwikkeling. De training wordt al wel gegeven op onze locatie. Door op de knop hiernaast te klikken vind je alle informatie over de training op onze locatie. Ook kun je op de hoogte gehouden worden voor deze online training. Zodra deze online komt, krijg je daar een seintje van.

Faalangsttraining Groep 6-8

Met deze training ontwikkelt jouw kind een groeimindset, waardoor het veerkrachtig kan omgaan met tegenslagen. Jouw kind leert problemen omzetten naar vaardigheden, waar het tijdens deze training mee aan de slag gaat. Het ontdekt wat faalangst is, welke soorten er zijn, hoe deze ontstaan en hoe je ermee om kunt leren gaan. Jouw kind gaat supporters om zich heen verzamelen, maakt plannen om te vieren dat het gelukt is, houdt een succesdagboek bij, bedenkt geheugensteuntjes voor als het een terugval heeft en gaat de vaardigheid op het eind aan anderen leren, waardoor het nog meer zelfvertrouwen krijgt. Deze training bestaat uit 5 modules, 25 lessen, voorzien van video’s op de online leeromgeving en je krijgt ook nog een prachtig werkboek van 98 blz. thuisgestuurd om in te werken. Deze training zorgt voor een enorme verandering bij jouw kind. En het mooie is dat deze training steeds weer opnieuw te gebruiken is, voor elke nieuw aan te leren vaardigheid.

Bij het VIP-traject kan je gedurende 1 jaar gebruik maken van de 5 coachcalls, zodat je samen met een gecertificeerde coach aan de slag gaat om de geleerde stof in te trainen. Daarnaast krijg je ook nog een jaarlidmaatschap op het Weer een blij kind platform. Deze bestaat uit een bibliotheek met extra video's, artikelen, samenvattingen van boeken, e-books en handige visuals. Daarnaast kan je dagelijks je vragen stellen in de community. Ook kan je deelnemen aan de maandelijkse live Q&A sessies, workshops en masterclasses gegeven door experts. Je kunt na het coachtraject lid blijven van het platform (tegen betaling).

Faalangsttraining Middelbare scholieren

Deze training is nog in ontwikkeling. De faalangsttraining wordt al wel gegeven op onze locatie. Door op de knop hiernaast te klikken vind je alle informatie over de faalangsttraining op onze locatie. Ook kun je op de hoogte gehouden worden voor deze online training. Zodra deze online komt, krijg je daar een seintje van.

Aanbod

Wij bieden verschillende trainingen aan voor faalangst, want niet ieder kind heeft dezelfde begeleiding nodig. Wij zijn erg flexibel in hoe wij onze trainingen aanbieden. Je kunt kiezen uit de volgende trainingen:

  • Training Faalangst Groep 6-8: Deze faalangsttraining voor groep 6-8 bestaat uit 25 lessen. Het prachtige werkboek  wordt thuis gestuurd. Op de online leeromgeving vind je alle video's en materialen die bij deze training behoren. Je kan deze training steeds opnieuw gebruiken voor een nieuw onderdeel wat jouw kind spannend vindt.
  • Training Faalangst Groep 6-8 VIP: Deze faalangsttraining voor groep 6-8 bestaat uit 25 lessen. Het prachtige werkboek wordt thuis gestuurd. Op de online leeromgeving vind je alle video's en materialen die bij deze training behoren. Je kan deze training steeds opnieuw gebruiken voor een nieuw onderdeel wat jouw kind spannend vindt. Je kan gedurende 1 jaar gebruik maken van de 5 coachcalls die bij dit VIP pakket horen.
    Daarnaast krijg je ook nog een jaarlidmaatschap op het Weer een blij kind platform. Deze bestaat uit een bibliotheek met extra video's, artikelen, samenvattingen van boeken, e-books en handige visuals. Daarnaast kan je dagelijks je vragen stellen in de community. Ook kan je deelnemen aan de maandelijkse live Q&A sessies, workshops en masterclasses gegeven door experts. Je kunt na het coachtraject lid blijven van het platform (tegen betaling).