fbpx

Faalangst

Faalangst

Groep 3-5

Deze online training is nog in ontwikkeling. De training wordt al wel gegeven op onze locatie. Door op de knop hiernaast te klikken vind je alle informatie over de training op onze locatie. Ook kun je op de hoogte gehouden worden voor deze online training. Zodra deze online komt, krijg je daar een seintje van.

Groep 6-8

Met deze training ontwikkelt jouw kind een groeimindset, waardoor het veerkrachtig kan omgaan met tegenslagen. Jouw kind leert problemen omzetten naar vaardigheden, waar het tijdens deze training mee aan de slag gaat. Het ontdekt wat faalangst is, welke soorten er zijn, hoe deze ontstaan en hoe je ermee om kunt leren gaan. Jouw kind gaat supporters om zich heen verzamelen, maakt plannen om te vieren dat het gelukt is, houdt een succesdagboek bij, bedenkt geheugensteuntjes voor als het een terugval heeft en gaat de vaardigheid op het eind aan anderen leren, waardoor het nog meer zelfvertrouwen krijgt. Deze training bestaat uit 5 modules, 25 lessen, voorzien van video’s op de online leeromgeving en je krijgt ook nog een prachtig werkboek van 98 blz. thuisgestuurd om in te werken. Deze training zorgt voor een enorme verandering bij jouw kind. En het mooie is dat deze training steeds weer opnieuw te gebruiken is, voor elke nieuw aan te leren vaardigheid.

Middelbare scholieren

Deze online training is nog in ontwikkeling. De faalangsttraining wordt al wel gegeven op onze locatie. Door op de knop hiernaast te klikken vind je alle informatie over de faalangsttraining op onze locatie. Ook kun je op de hoogte gehouden worden voor deze online training. Zodra deze online komt, krijg je daar een seintje van.

Aanbod

Wij bieden verschillende trainingen aan voor faalangst, want niet ieder kind heeft dezelfde begeleiding nodig. Wij zijn erg flexibel in hoe wij onze trainingen aanbieden. Je kunt kiezen uit de volgende trainingen:

  • Training online: zonder hulp van de coach. Op de online leeromgeving vind je alle teksten, video’s, materialen. Het werkboek neemt je aan de hand mee om deze training stap voor stap te volgen. Alles is op het niveau van jouw kind geschreven. 
  • Training combinatie: jouw kind maakt gebruik van de volledige training op de online leeromgeving en het werkboek én heeft daarnaast nog 5x een coachsessie van 1 uur bij ons op locatie of video call, ná het afronden van elke module, met de coach. 
  • Training bij ons op locatie: jouw kind maakt gebruik van de volledige training op de online leeromgeving en het werkboek én heeft daarnaast nog 15 sessies á 45 minuten op locatie en/of video call, met de coach